Sanitat tanca les visites de l’hospital de la Vila Joiosa per l'augment de la incidència de coronavirus

La incidència a la comarca de la Marina Baixa triplica la mitjana de la Comunitat Valenciana 

Sanitat anuncia canvis en la direcció d\'Infermeria de l\'Hospital de la Vila Joiosa
Imatge d'arxiu de l'Hospital Marina Baixa / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha tancat les visites externes als pacients ingressats a l’Hospital Marina Baixa. S’ha pres aquesta decisió després de detectar un possible brot de coronavirus vinculat amb els familiars dels malalts, segons han confirmat fonts del departament de salut de la Marina Baixa. Només hi podran entrar les persones que visiten malalts amb diversitat funcional o que requerisquen atenció especial.

Aquest hospital dona servei a la comarca i la ciutat de Benidorm, on hi ha una “preocupació pel creixement constant i continuat dels contagis”, segons les mateixes fonts. Segons ha pogut confirmar À Punt Notícies, en aquests moments 8 dels 12 llits de les Unitats de Cures Intensives de l’hospital de la Vila Joiosa estan ocupats per malalts de coronavirus.

La mitjana de la incidència a la comarca de la Marina Baixa (195 casos per cada 100.00 habitants) triplica la de la Comunitat Valenciana (59). Benidorm, amb una incidència de 272 casos per cada 100.000 habitants, i Callosa d’en Sarrià, amb 265, són els municipis amb una incidència més elevada a la comarca.  

També et pot interessar

stats