Sanitat retira del mercat les pizzes de l'empresa Pizzaragon per no garantir la seguretat alimentària

A pesar de la retirada, no hi ha constància de "cap problema" que hagen pogut causar els productes objecte d'aquesta alerta.

Sanitat retira del mercat les pizzes de l\'empresa Pizzaragon per no garantir la seguretat alimentària
Sanitat retira del mercat les pizzes de l'empresa Pizzaragon per no garantir la seguretat alimentària

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha retirat del mercat les bases i pizzes de l'empresa Pizzaragon per no garantir la seguretat alimentària.

La comercialització dels productes està feta principalment a través d'establiments de restauració de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Astúries, Aragó, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid, Múrcia, Navarra i el País Basc.

Les autoritats sanitàries d’Aragó van informar l’Aesan que s’estaven comercialitzant clandestinament pizzes i bases de pizza, a través del canal de venda per internet Pizzaragon.es, que, segons la informació de la mateixa web, disposava de huit obradors a Espanya.

Com a resultat de les investigacions, van localitzar el suposat obrador on elaboraven el menjar, un domicili particular que no tenia el preceptiu registre sanitari i que presentava greus deficiències higienicosanitàries. D’aquesta manera, van dictaminar immediatament suspendre l'activitat alimentària, així com declarar no aptes els productes.

Sanitat ha informat que és una actuació preventiva i que no tenen constància de "cap problema" causat pels productes objecte d'aquesta alerta.

També et pot interessar

stats