Sanitat ordena reparar els falsos sostres i l'aire condicionat de l'hospital de la Marina Baixa

Barceló avança que la licitació de les obres d'ampliació eixirà abans que acabe el 2018 amb un pressupost superior als 12 milions d'euros.

Sanitat ordena reparar els falsos sostres i l\'aire condicionat de l\'hospital de la Marina Baixa
Sanitat ordena reparar els falsos sostres i l'aire condicionat de l'hospital de la Marina Baixa

La Conselleria de Sanitat ha ordenat aquest divendres la reparació "urgent" dels falsos sostres i de l'aire condicionat de l'hospital comarcal de la Vila Joiosa després que la setmana passada l'afonament d'un dels sostres de l'àrea de quiròfans obligara a ajornar les intervencions previstes. També s'havien registrat deficiències en el funcionament del sistema de l'aire condicionat. 

Segons ha manifestat la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, la finalitat d'aquesta mesura és "vetlar per la seguretat" dels pacients i del personal de l'hospital. La consellera Ana Barceló s'ha reunit aquest matí amb la gerent del centre sanitari, Rosa Louis, per a planificar els treballs, que començaran la setmana que ve. La Generalitat té la intenció de revisar i consolidar tots els falsos sostres de l'hospital per a localitzar possibles desperfectes "i reparar totes aquelles zones que així ho requerisquen", han especificat. 

D'altra banda, la Conselleria ha llogat dues màquines que garantiran el servei d'aire condicionat fins que es puga substituir el sistema. Sanitat pretén instal·lar noves màquines refrigeradores "amb capacitat per a garantir un mínim de confort a tot l'hospital". 

Barceló ha avançat també que la licitació de les obres d'ampliació i de remodelació de l'hospital de la Marina Baixa eixirà abans de final d'any amb un pressupost de més de 12 milions d'euros. Les actuacions permetran augmentar en un 36% la superfície del centre.

També et pot interessar