Sanitat oferirà places vacants a les persones que van aprovar les oposicions de 2014, 2015 i 2016

Les resolucions amb l'oferta d'aquestes places es publicaran a partir de la segona quinzena de febrer.

Les resolucions amb l'oferta d'aquestes places es publicaran a partir de la segona quinzena de febrer
Les resolucions amb l'oferta d'aquestes places es publicaran a partir de la segona quinzena de febrer / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública oferirà a partir de la segona quinzena del mes de febrer les places vacants a aquells aspirants que han superat les proves de l’oferta pública d’ocupació (OPO) 2014, 2015 i 2016.

D’aquesta manera, Sanitat inicia el procés d'adjudicació de places després de la realització de l'últim examen. El passat 21 d'octubre va tindre lloc la prova de la categoria d'infermeria amb la qual finalitzava el procés de proves selectives per a les 3.608 places convocades de l’OPO de 2014 (282 places), 2015 (934 places) i 2016 (2.392 places).

Les primeres categories o especialitats que s’ofertaran a través de concurs oposició, tant en el torn de promoció interna com en el torn d'accés lliure, són: personal facultatiu especialista de medicina nuclear, de psiquiatria i de psicologia clínica, personal mèdic d'unitat d'hospitalització a domicili i personal tècnic especialista en radioteràpia.

Així mateix, cal indicar que abans de la finalització dels processos selectius que s'han portat a terme, ja s'han resolt els concursos de trasllats per a personal fix de les diferents categories i especialitats. 

També et pot interessar

stats