Sanitat notifica 182 nous casos i 6 defuncions

Actualment hi ha 268 persones ingressades, 63 d’elles a les UCI

Personal sanitari, fent proves PCR. / J.Casares (Efe)
Personal sanitari, fent proves PCR. / J.Casares (Efe)

El País Valencià continua controlant la quarta onada i es manté estable en xifres de vora els 200 nous casos positius diaris. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest divendres de 182 casos, els mateixos que dimecres, que fan que la mitjana mòbil a 7 dies torne a baixar després d'una setmana. Actualment està en 160,29. Fins ara s'han diagnosticat 389.174 casos positius, dels quals 3.706 estan actius hui. 

La millor mostra de la contenció de la pandèmia al nostre territori és la pressió hospitalària, que continua baixant lenta però segura. De fet, en els últims 7 dies ha disminuït un 24% fins a situar-se en 268 persones ingressades, 63 d'elles a l'UCI.

També les defuncions es mantenen estables per baix de les 10 diàries des de fa dues setmanes. Aquest divendres se n'han notificat 6 de noves, igual que ahir, per tant han mort ja fins ara 7.282 persones a causa de la Covid-19 al País Valencià. 

La pitjor dada hui és la de la situació a les residències. Si bé continua havent només 5 amb casos actius actualment, després de quatre dies sense notificar nous contagis ni noves defuncions aquest divendres cal lamentar 7 contagis entre treballadors i treballadores i 2 defuncions entre residents. 

Sanitat ha notificat també 6 nous brots, el més gran a Alacant amb 7 casos d'origen social. 

També et pot interessar

stats