Sanitat nega que hi haja desproveïment de vacunes de la grip als centres de salut

La consellera de Sanitat Universal manté que no se'n poden emmagatzemar més dosis, però aclareix que es reposen a mesura que es necessiten.

La Conselleria de Sanitat Universal ja ha administrat enguany més de 650.000 euros
La Conselleria de Sanitat Universal ja ha administrat enguany més de 650.000 euros / Pixabay

Tots els pacients que vulguen vacunar-se contra la grip podran fer-ho. Així de segura s’ha mostrat la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en negar que hi haja "desproveïment" de la vacuna als centres sanitaris.

"Que puntualment, que no és la informació que tenim, i per la necessitat de poder disposar de més espais per a aprovisionar aquesta vacuna, no la puguem tindre en algun centre de salut no vol dir que no s'estiga vacunant a bon ritme", ha declarat Barceló.

A més, la titular de Sanitat Universal ha remarcat que “ningú” a la Comunitat Valenciana es quedarà sense la vacuna. Segons la consellera, les dosis “arriben a temps”. “És cert que l'emmagatzematge no pot ser major i, per tant, a mesura que es van col·locant es van reposant aquestes vacunes, però en aquests moments no hi ha cap desproveïment", ha detallat Ana Barceló.

La responsable de la Conselleria de Sanitat Universal s’ha mostrat satisfeta per la demanda que està tenint la campanya de vacunació d’enguany, ja que fins ara s’han administrat 658.000 dosis, un 6% més que l'any passat per aquestes dates. En opinió de Barceló, l’increment indica que aquest 2019 es batrà un nou rècord. Això significa, en opinió de la consellera, que “s’està preservant la població dels riscos que té la grip".

També et pot interessar