Sanitat llança la campanya "Jo em vacune segur"

Busca reforçar la confiança en les vacunes amb els testimonis d'una infermera, una viròloga i un jubilat.

Imatge de la campanya "Jo em vacune segur" que ha llançat Sanitat
Imatge de la campanya "Jo em vacune segur" que ha llançat Sanitat / Ministeri de Sanitat

El Ministeri de Sanitat ha llançat aquest divendres la campanya #JoEmVacuneSegur, que persegueix reforçar la confiança en la seguretat de les vacunes i insistir en els seus beneficis perquè prosseguisca l'estratègia de vacunació i combatre la pandèmia.

La campanya, que es difondrà a través de televisió, ràdio, premsa i suports de publicitat exterior, recull els testimonis d'una infermera, una viròloga i un jubilat que posen l'accent en la importància de vacunar-se "per a protegir-nos i protegir els altres".

En aquests testimonis, la infermera Vera Rodríguez revela que la soledat dels pacients ha sigut “el més dur de la Covid". "No ens veien la cara, estaven sols, emmalaltint sols, morint-se sols. Molt dur”, diu aquesta infermera com a testimoni de primera mà.

Per això, posa l'accent que "ens hauríem de vacunar tots quan ens toque” i ella ho té clar: “Em vacune pels meus pacients i els meus companys, per a no ser un vehicle de contagi”.

Mentrestant, la viròloga Sonia Zúñiga insisteix en la seguretat de les vacunes i argumenta que “s'han desenvolupat tan ràpid perquè els mitjans humans i tècnics i el coneixement científic que tenim ara no el teníem abans”.

Per la seua banda, el jubilat Juan Contreras explica que el que més troba a faltar és els seus nets "i a Manuel el primer, el més xicotet. T'abraça, et diu: eres el millor iaio del món".

Aquest jubilat està convençut que les vacunes protegeixen de moltes coses, "ningú es mor de pólio ja ni de pigota”. Juan afirma que, quan li toquen, es posarà la vacuna i això, diu, "és el que hauríem de fer tots”.

També et pot interessar

stats