Sanitat inicia la fase final de la integració del departament de Torrevella en la gestió pública

El contracte de gestió privada del departament finalitza el pròxim 15 d'octubre

L'Hospital de Torrevella, en una imatge d'arxiu
L'Hospital de Torrevella, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha desplaçat un equip permanent a Torrevella per a preparar la fase final de la integració del departament sota la fórmula de gestió pública directa.

Així ho ha anunciat aquest dimecres la secretària autonòmica d'Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés, qui ha indicat que els tècnics treballaran en col·laboració amb el personal del comissionat i la futura gerent del departament, María Pilar Santos, així com la resta del pròxim equip directiu per a preparar sobre el terreny aspectes relacionats amb la integració del departament en la xarxa pública sanitària després que finalitze el contracte de gestió privada del departament el 15 d'octubre de 2021.

Entre altres qüestions, els tècnics i la resta del personal de la conselleria abordaran durant les pròximes setmanes tasques de planificació i organitzatives relacionades amb la logística o els serveis externs, contractats per l'empresa concessionària.

A més, també es treballarà en aspectes lligats l'adaptació a l'entorn informàtic dels sistemes d'informació de la Generalitat o la subrogació del personal que presta els seus serveis en el departament, tant temporal com indefinit, que continuaran en els seus llocs de treball sota la condició de personal laboral a extingir.

A partir d'aquesta data, "el departament de Torrevella entrarà en tots els plans de millora, modernització i noves tecnologies que porta avant la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb l'objectiu d'aconseguir una medicina personalitzada, de qualitat, pública i universal".

També et pot interessar

stats