Sanitat inicia el desmuntatge de l'hospital de campanya annex a l'Hospital La Fe

Les instal·lacions han albergat 120 llits, on s’han atés malalts de covid i s'han pres mostres durant els dos primers anys de pandèmia

Desmuntatge de l'hospital de campanya annex a La Fe de València
Desmuntatge de l'hospital de campanya annex a La Fe de València / GVA

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat aquest dimarts el procés de desmuntatge de l'hospital de campanya annex a l'Hospital La Fe de València, una infraestructura que es va obrir l'abril de 2020 amb la intenció d’alleujar la pressió assistencial hospitalària.

La decisió d’aquest desmantellament s’ha pres "coincidint amb la normalització progressiva de la situació epidemiològica i l'entrada en vigor de la retirada de les principals restriccions”, segons ha informat la conselleria, que ha assegurat que es consolida el descens dels casos positius. 

A les instal·lacions, situades en una parcel·la de 2.500 metres quadrats annexa a La Fe, es van habilitar inicialment 120 llits, encara que comptava amb capacitat de fins a 356. A més d'atendre pacients hospitalitzats per covid, des de l'inici de la pandèmia ha servit també per a la presa de desenes de milers de mostres per a la seua posterior anàlisi.

També et pot interessar

stats