Sanitat elimina les últimes restriccions per la covid a les escoles

Les classes ja no s'han de ventilar de manera constant i no caldrà guardar la distància interpersonal en els menjadors 

Imatge d'arxiu d'una classe
Imatge d'arxiu d'una classe / À Punt NTC

Les classes ja no s'hauran de ventilar de manera constant i no caldrà guardar la distància interpersonal en els menjadors escolars, segons l'actualització del document de Mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut davant la covid-19 per a centres educatius, elaborat per la comissió de salut pública.

El treball permet que els grups de convivència estable en educació infantil, primària i especial interactuen en qualsevol situació i espai físic, i que els grups secundària, formació professional i batxillerat també.

De la mateixa manera, s'elimina la recomanació de mantindre la distància interpersonal i la d'organitzar per grups de convivència estable en el desdejuni o berenar en activitats matinals o extraescolars.

Mentre la situació epidemiològica ho permeta, s'elimina la necessitat que siga permanent, i es recomana ventilar diverses vegades al dia, entre classes, adequant el temps a les característiques de l'aula.

Finalment, la comissió de salut pública ha acordat eliminar la necessitat d'intensificar les labors de neteja, i passa a realitzar aquesta en els termes habituals per a l'àmbit educatiu.

També et pot interessar

stats