Sanitat desvincula la mort d'un home vacunat a Elx amb els efectes d'AstraZeneca

El difunt, de 64 anys i veí d'Elx, va patit un infart cerebral, huit dies després de rebre la vacuna, per un aneurisma i no per una trombosi

Un detall promocional de la vacuna d'AstraZeneca en una imatge d'arxiu
Un detall promocional de la vacuna d'AstraZeneca en una imatge d'arxiu / Reuters

La Conselleria de Sanitat Universal ha informat que la mort d'un veí d'Elx de 64 anys després d'haver patit un infart cerebral huit dies després de rebre la vacuna d'AstraZeneca ha estat provocada per un aneurisma i no per una trombosi. La família del difunt havia explicat que l'home patia una malaltia pulmonar inflamatòria crònica a pesar de la qual els facultatius havien recomanat la vacunació. També van assegurar que es va començar a trobar malament en rebre la vacuna, segons publica el diari Información.

L'informe d'UCI del pacient ja reflectia que va patir un aneurisma amb trencament després de la intervenció que li van realitzar, no hi havia trombe com diu la família. El cas s'investiga com la resta d'incidències que es detecten durant el procés de vacunació. Això ho ha deixat clar el president de la Generalitat, Ximo Puig, que aquest dijous ha visitat el centre de vacunació a Alacant. "En qualsevol cas, en qualsevol incident s'investigarà. Es tracta de saber tots els efectes que tenen les vacunes", ha explicat aquest matí Puig.

També et pot interessar

stats