Sanitat contacta amb vora 3.000 professionals en borsa per a ocupar 5.000 noves places estructurals

Les places s'aniran ocupant a partir de la setmana que ve en els diferents departaments de salut

Una infermera amb una safata de vacunes a l'hospital de campanya de Castelló
Imatge d'arxiu d'una infermera a l'hospital de campanya de Castelló / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat ha contactat ja amb vora 3.000 professionals inscrits en borsa per a ocupar, progressivament a partir de la setmana que ve, les més de 5.000 noves places estructurals que s’han creat.

En concret, fins a aquest matí ja s'havia contactat en bossa amb un total de 2.981 persones: 465 metges, 1.410 infermeres, 50 psicòlegs, 433 tècnics en cures auxiliars d'infermeria (Tcaes), 76 auxiliars administratius, 32 treballadors socials i 192 zeladors, entre d’altres categories professionals.

El departament que dirigeix Ana Barceló fa dies que està telefonant a les persones inscrites en la borsa per a les noves places estructurals creades que s'aniran ocupant a partir de la setmana que ve en els diferents departaments de salut i altres serveis sanitaris.

Segons va anunciar Barceló, la Conselleria incorporarà 5.040 professionals a partir del pròxim 1 de maig i, a partir de setembre, amb la contractació de mil empleats més, es culminaran les 6.000 noves places estructurals per al sistema públic valencià. Es tracta, segons Sanitat, del "major increment que s'ha realitzat en la història en el sistema públic valencià des de la seua creació".

També et pot interessar

stats