Sanitat confirma tres nous casos a la Comunitat Valenciana

Preguntat per la possibilitat de cancel·lar les Falles, Fernando Simón ha afirmat que, de moment, no hi ha cap "mínima evidència sòlida".

VÍDEO | Sanitat confirma tres nous casos a la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat ha confirmat tres nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana, que se sumen als 10 confirmats ahir, i fan pujar a 13 els contagiats.

Segons ha indicat la consellera, Ana Barceló, aquests tres nous casos s’han confirmat a la ciutat de València: un ha sigut diagnosticat a l’Hospital la Fe i els altres dos, a l’Hospital General.

Amb aquests, són ja 13 els casos de contagi a la Comunitat Valenciana, 11 dels quals són a la ciutat de València, un a Sagunt i un altre a Vila-real.

De moment, es mantenen les Falles

Preguntat per la possibilitat de cancel·lar les Falles, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón ha assegurat que el govern encara està avaluant la situació constantment, però que la decisió de cancel·lar un esdeveniment es pren d'acord amb la informació de què es disposa i no depén d’una data límit. De moment, no hi ha una “mínima evidència sòlida” per a fer-ho, ha afegit.

També et pot interessar

stats