Sanitat anuncia un nou cas positiu a l’Hospital General d’Alacant

Des de l’inici del brot el nombre de contagiats a la Comunitat Valenciana ascendeix a 31.

VÍDEO | Sanitat anuncia un nou cas positiu a l’Hospital General d’Alacant

La subdirectora general d’Epidemiologia de la Conselleria de Sanitat, Herme Vanaclocha, ha anunciat aquest divendres un nou contagi per coronavirus. La persona contagiada està ingressada a l’Hospital General d’Alacant. És un cas importat, ja que havia estat a Itàlia en les darreres setmanes. A Castelló i València no s’ha detectat cap cas positiu.

Així, el nombre de persones contagiades a la Comunitat Valenciana des de l’inici del brot ascendeix a 31, entre les quals figura l’home ingressat a l’Hospital de la Plana, de Vila-real, que ha rebut l’alta aquest divendres.

Vanaclocha ha assegurat que el fet que només s’haja detectat un cas en un dia no és “significatiu” ja que fins ara, d’un dia per a un altre, la situació és molt variable.

La Conselleria de Sanitat ha fet un total de 820 proves, que han resultat negatives, i ha rebut 6.635 telefonades al número habilitat d'informació sobre el coronavirus. D’aquestes el 36% han sigut per a resoldre dubtes; el 6%, de persones que presentaven simptomatologia similar al virus, i el 58% de persones que no presenten símptomes clínics.

També et pot interessar

stats