Sanitat anuncia canvis en la direcció d'Infermeria de l'Hospital de la Vila Joiosa

Segons informacions publicades aquest divendres, els encarregats del departament haurien formalitzat la seua “dimissió en bloc”.

Sanitat anuncia canvis en la direcció d\'Infermeria de l\'Hospital de la Vila Joiosa
Sanitat anuncia canvis en la direcció d'Infermeria de l'Hospital de la Vila Joiosa

La Conselleria de Sanitat i la gerència de l'hospital de la Vila Joiosa, a la Marina Baixa, han anunciat que hi haurà canvis en la direcció d'Infermeria del centre sanitari, uns canvis que s'emmarquen en les decisions que adopta l'administració sanitària periòdicament.

No obstant això, segons informacions publicades aquest divendres, els encarregats del departament haurien formalitzat la seua “dimissió en bloc”, encara que la gerent de l'hospital, Rosa Louis, ha afirmat que no té constància d'aquest fet.

El sindicat CESM-CV fa referència a dificultats de funcionament “clares” en el servei i a problemes en la contractació de personal com algun dels motius que han provocat la situació. Així, ha comentat que la direcció d'Infermeria hauria anunciat la seua dimissió davant la falta de “dotació” d'un centre sanitari “perifèric”.

El Grup Parlamentari Popular a les Corts ha exigit a la Conselleria de Sanitat “responsabilitats polítiques” davant del “caos assistencial i de personal” a l'hospital. “La defensa de la sanitat pública és justament el contrari del que fa la consellera Ana Barceló i ha de prendre mesures: o canvia la direcció del centre o assumeix les seues responsabilitats polítiques”, ha assegurat el portaveu del PPCV, José Juan Zaplana.

També et pot interessar

stats