Sanitat administrarà 451.816 vacunes aquesta setmana

Arribaran 205.608 dosis de Pfizer, 159.988 d'AstraZeneca, 55.066 de Moderna i 31.154 de Janssen

Un sanitari prepara una dosi de la vacuna de Pfizer
Un sanitari prepara una dosi de la vacuna de Pfizer / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst administrar en els pròxims set dies 451.816 dosis de la vacuna contra la Covid-19.

De Pfizer-BioNTech, està previst inocular 205.608 dosis, la majoria a persones de 49-30 anys, tant per a primeres com per a segones dosis. La resta s'utilitzaran per a completar la pauta de vacunació d'AstraZeneca a persones menors de 60 anys, així com per a altres col·lectius.

De Moderna s'inocularan 55.066 dosis. La gran majoria estan destinades per a primeres i segones dosis de persones entre 40-59 anys, encara que també s'han reservat dosis per a empreses privades i nous treballadors sanitaris de primera línia.

De Janssen s'administraran 31.154 dosis, principalment per a la recaptació de persones que no van rebre la seua vacuna per qualsevol motiu i el seu grup ja està tancat.

Finalment, AstraZeneca s'utilitzarà principalment per a completar la pauta de persones majors de 60 anys inoculades ja amb aquesta vacuna. En total, 159.988 dosis.

En tots els casos, la citació es realitza mitjançant una telefonada i/o a través d'un missatge al mòbil on s'indica data, hora i lloc de la vacunació. Si les dades no estan actualitzats, es poden modificar ací: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

La cita rebuda en el mòbil també es pot recuperar o consultar a través de l'aplicació GVA +Salut, disponible tant per a iOS com Android i Huawei, o en la web http://www.san.gva.es/cita_previa/citaprevia_general_val.html

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot telefonar al 900 300 555, on el personal format sobre aquest tema, atendrà i respondrà qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

També et pot interessar