Els sanitaris que operen en departaments diferents del seu cobraran més

Els equips podran operar en altres departaments aliens al seu per a abordar la reducció dels temps d'espera.

Europa Press
Europa Press

El programa especial de productivitat per a la reducció de la demora assistencial en el Sistema Valencià de Salut contempla la possibilitat que els equips més eficients realitzen activitats quirúrgiques i diagnòstiques en departaments diferents del propi. En aquests casos, la seua remuneració serà superior a la d'activitats pròpies.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) ha publicat aquest dijous l'acord del Consell que regula aquest programa, que recull no sols activitats quirúrgiques, sinó també diagnòstiques, i modifica el model retributiu des de la retribució per sessió cap a una retribució per acte molt més flexible.

A més, contempla que els equips puguen operar en altres departaments aliens al seu amb la finalitat d'abordar la reducció dels temps d'espera en el conjunt del servei de salut i així fer possible aquesta reducció "on és més necessari".

El Consell va corregir, amb una resolució de la Conselleria de Sanitat, el fet que la retribució per acte mèdic no recollia prou la diversitat de dificultat i la durada que algunes intervencions podien ocasionar.

També et pot interessar

stats