Sandra Gómez, hospitalitzada per l'atac de dos gossos

La primera tinent d'alcalde de València pateix mossegades a les mans i es sotmetrà aquesta vesprada a una operació quirúrgica.

Sandra Gómez amb el seu gos Pep, en una imatge d'arxiu
Sandra Gómez amb el seu gos Pep, en una imatge d'arxiu / Instagram

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha sigut atacada aquest diumenge per dos gossos quan corria per la platja Malva-rosa amb el seu propi gos. La regidora socialista pateix mossegades a les mans i té molt danyat el dit menut d'una d'elles, per la qual cosa es troba ingressada a l'Hospital Clínic de València, on es sotmetrà a una intervenció quirúrgica aquesta vesprada, segons ha confirmat la seua assessora a À Punt NTC.

Gómez estava corrent per la platja en companyia del seu gos Pep quan una altra gossa, sense corretja ni morrió, es va acostar sense aparent intenció de fer mal. L'enfrontament es va produir quan l'amo va voler fer-la tornar i per a això va soltar al mascle, tots dos de raça american stanford, catalogada com a potencialment perillosa.

La regidora ha denunciat als amos del gos que la va atacar, els quals van eixir corrent per a no ser identificats. Així mateix, ha reclamat una major conscienciació sobre els gossos perillosos i la necessitat que vagen lligats.

Identificats els amos dels gossos que l'atacaren

La Policia Local de València ja ha identificat els amos dels dos gossos de raça potencialment perillosa que fugiren en comptes d'auxiliar-la. Ha informat també que denunciarà d'ofici perquè és el protocol en aquests tipus d'agressions.  

També et pot interessar

stats