Sandra, la bloguera d’11 anys de Castelló que s’ha especialitzat en ornitologia

A pesar de la curta edat, ja és una experta en ocells i escriu les publicacions en valencià, castellà i coreà

Bloguera d'ornitologia d'11 anys de Castelló / À Punt NTC
Marta García
Sara Ortells
08 de juliol 2021 - 17:47

Sandra Tur Kim és una jove bloguera d'11 anys de Castelló, de qui sorprén a la seua curta edat la temàtica escollida de les seues publicacions perquè és tota una experta en ocells. 

La passió pels ocells li va començar quan tenia només sis anys i li van regalar la primera guia sobre aus. Ara, amb 11 anys, és tota una experta i des de gener del 2021 comparteix els propis coneixements en el seu blog Las Alas de la Naturaleza.

En el blog parla de les seues observacions, dels llocs que visita i dels ocells que troba, però també li interessen altres animals. Una afició per a la qual, a més del seu interés, necessita uns prismatics i una càmera fotogràfica.

La jove bloguera Sandra amb sa mare
La jove bloguera Sandra amb sa mare / À Punt NTC

Sandra viu amb passió la seua afició. Com ha explicat a À Punt, per a ella els ocells “són l'expressió de la llibertat”. En les seues publicacions conviuen el valencià, el castellà i el coreà, la llengua de sa mare, una bloguera molt coneguda a Corea del Sud. Mal Yu Kim, sa mare, ha explicat a À Punt que els seus seguidors, com que saben que té una filla, li demanaven veure què contava. Juan Tur, el pare de Sandra, diu que ella acudeix a l’observatori d’aus i pot passar-hi hores, inclús a l'hivern.

Sandra fins i tot participa en fòrums i grups d'experts compartint i aprenent nous coneixements. La seua aventura en línia va començar al mes de gener i algunes de les seues publicacions han rebut més de 3.000 visualitzacions d'arreu del món. 

També et pot interessar

stats