Sancionada una empresa ceràmica de l'Alcora per contaminació

L'empresa haurà de pagar una multa de 36.000 euros per incomplir els límits legals d'emissions a l'atmosfera.

Sancionada una empresa ceràmica de l\'Alcora per contaminació
Sancionada una empresa ceràmica de l'Alcora per contaminació
11 de desembre 2019 - 18:39

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha sancionat amb 36.000 euros una empresa del sector ceràmic de l'Alcora per incomplir els límits legals d'emissions a l'atmosfera.

La detecció ha sigut possible gràcies al nou mecanisme de control, implantat per la conselleria, dins del programa anual d'inspecció mediambiental per a revisar les instal·lacions que compten amb autorització ambiental integrada.

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha destacat que "el programa de control persegueix assegurar tant la legalitat en matèria d'emissions, com la competència lleial en condicions d'igualtat per part de totes les empreses".

Des de la conselleria s'assegura que l'empresa sancionada ja ha acreditat l'aplicació de mesures correctores i ha abonat la sanció de manera voluntària.

La consellera també ha subratllat que el control garanteix que "cap empresa puga sentir-se impune d'emetre per sobre del permés i que totes apliquen les millors tècniques disponibles donada la importància en la lluita contra el canvi climàtic".

També et pot interessar

stats