Salven un bebé de deu dies que s'havia ennuegat i no respirava a Sagunt

Els agents de la Policia Nacional assistiren el xiquet i pogueren estabilitzar-lo de camí a l'hospital

Imatge d'arxiu d'un agent de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional / Rober Solsona (Europa Press)

Agents de Policia Nacional de la comissaria de Sagunt han salvat la vida a un xiquet de deu dies que s'havia ennuegat, no respirava i es trobava en estat cianòtic. Els policies que van practicar unes primeres maniobres de reanimació en el lloc van decidir traslladar-lo fins a l'hospital perquè fora assistit mèdicament, ja que no reaccionava a estímuls.

Els fets van ocórrer la matinada del dia 2 d'abril quan el pare va acudir a dependències policials sol·licitant ajuda, ja que el seu nadó de deu dies, el qual portava en braços, s'havia ennuegat moments abans al domicili familiar mentre l'alletaven i ja estava diversos minuts sense respirar.

Els agents, després de comprovar que les vies respiratòries del menor no es trobaven obstruïdes, van començar a practicar les maniobres de reanimació, i van sol·licitar alhora un servei sanitari perquè acudira al lloc amb urgència.

En veure que no reaccionava davant les primeres maniobres, els agents van decidir traslladar-ho veloçment en un vehicle policial fins a l'hospital de Sagunt, coordinant-se al costat del personal mèdic perquè estigueren preparats tot just arribar i pogueren prestar l'assistència immediatament.

Durant el trajecte, el policia que portava el xiquet a les cames boca per avall per a continuar pegant-li palmades a l'esquena i no cessar en el seu intent de reanimar-lo, va aconseguir que aquest començara a respirar lleument. Així fou com aconseguiren que arribara conscient al personal mèdic perquè aquests aconseguiren estabilitzar-lo. La criatura no corre perill segons fonts mèdiques.

També et pot interessar

stats