Salvem el Cabanyal posa fi a l'activitat després de 21 anys

La plataforma considera complits els objectius: garantir el futur del barri, i evitar la destrucció que suposaven els plans urbanístics del PP.

VÍDEO | Salvem el Cabanyal posa fi a l\'activitat després de 21 anys

La plataforma Salvem el Cabanyal cessa la seua activitat pública després de 21 anys de trajectòria. Així ho ha avançat en un comunicat aquest diumenge, en què també ha volgut recordar totes aquelles persones que han sigut "ànima de la resistència" contra el pla municipal impulsat pel PP de Rita Barberà que pretenia ampliar l'avinguda Blasco Ibáñez fins al mar, travessant i enderrocant part d'aquest barri mariner de València.

Salvem el Cabanyal s'acomiada i ha decidit posar punt final en una assemblea extraordinària en què hi ha hagut dos abstencions i dos vots en contra. L'entitat assegura que continuarà treballant en l'àmbit intern per a completar l'arxiu històric de l'associació.

El portaveu de Salvem el Cabanyal, Emilio Martínez, ha explicat a À Punt NTC que la plataforma es dissol una volta que s'han aconseguit els objectius amb què va nàixer: garantir el futur del barri, i evitar la destrucció que suposaven els plans urbanístics del PP.

L’amenaça de la prolongació de l’avinguda de Blasco Ibáñez va finalitzar l'any 2016, quan el govern municipal encapçalat per Joan Ribó va derogar el pla urbanístic (PEPRI) del Cabanyal-Canyamelar. Durant aquests anys, Salvem el Cabanyal s'ha dedicat a reivindicar la necessitat de reparar i rehabilitar el barri.

També et pot interessar

stats