Salvament Marítim rescata 21 migrants prop de l'illa de Tabarca

Més d'una vintena de migrants podrien viatjar en l'embarcació.

Salvament Marítim rescata 21 migrants prop de  l\'illa de Tabarca
Salvament Marítim rescata 21 migrants prop de l'illa de Tabarca

Salvament Marítim rescata 21 migrants prop de  l'illa de Tabarca. Tots són homes i es troben en bon estat de salut, encara que un poc marejats per la gran quantitat d'hores que ha passat a la mar. 

A l voltant de les 9 del matí Salvament Marítim ha posat en marxa una operació de rescat  d'una pastera que navega cap a la costa alacantina. A les 11 del matí l'embarcació es trobava a unes 40 milles nàutiques de l'illa de Tabarca.

La pastera l'ha localitzada un pesquer, que ha donat l'avís a Salvament Marítim. L'embarcació Mirfak i un helicòpter es dirigeixen cap al punt facilitat pels pescadors. Salvament Marítim els traslladarà al port d'Alacant, on està previst que arriben a primera hora d'esta vesprada.

L'última setmana han arribat a Alacant 4 pasteres. Amb 38 migrants, tots algerians. Ahir una a la cala de la Mina de l'Alfàs del Pi en van arribar 15, entre ells una menor de 15 anys, i la nit de dimecres una altra al Campello amb 8 migrants, a la cala del Barranc d'Aigües. Durant el cap de setmana altre 15 migrans van a arribar  en dues pasteres al port de Campomanes, a Altea, i al port d'Alacant.

També et pot interessar

stats