Salvament Marítim finalitza sense èxit la recerca del jove desaparegut a Borriana

El xic va entrar aquest dilluns al mar per la platja de l’Arenal i no va tornar a eixir

L'equip de rescat del Consorci Provincial de Bombers de Castelló durant les operacions de rastreig a Borriana / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Aquest dimarts, el servei de rescat de Salvament Marítim ha finalitzat les tasques de recerca del jove que desaparegué a la platja de l’Arenal de Borriana (Plana Baixa) el dilluns de vesprada. 

Fins a la zona es va mobilitzar un helicòpter i tres llanxes de rescat. En l’operatiu participaven també el Consorci Provincial de Bombers de Castelló amb un equip de la Unitat de Rescat Aquàtic (URA) i un equip de Creu Roja.

Al voltant de les 21.30 hores, es va suspendre temporalment el dispositiu per falta de llum, que s’ha représ a primera hora d’aquest dimarts. De nou, a l'operatiu han participat Salvament Marítim i el Consorci de Bombers amb un equip de la URA amb embarcació de rescat, a la qual se li ha assignat la cerca per zones de costa i esculleres, amb el problema afegit de la presència de mar de fons. 

A les 13.00 hores, Salvament Marítim ha comunicat al servei de reforç de bombers que es podia retirar, ja que la recerca no ha donat resultat. La cerca s'ha donat per finalitzada passades les 13.30 hores d'aquest matí.

També et pot interessar

stats