Salvament Marítim busca un pescador que ha caigut a la mar en la costa de Calp

Un helicòpter participa en l'operació per localitzar el tripulant accidentat

Una imatge de El Villa, en arxiu
Una imatge de El Villa, en arxiu / Bartolomé Juan / Marine Traffic
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
12 de desembre 2022 - 17:25 Actualitzat: 12 de desembre 2022 - 22:08

Salvament Marítim ha activat aquest dilluns una operació de recerca i rescat d'un pescador que ha caigut a la mar des d'una embarcació davant de la costa de Calp (Marina Alta), segons ha informat VOST a la Comunitat Valenciana en el seu compte de Twitter. De moment no han transcendit més detalls del pescador accidentat ni de les circumstàncies en què ha ocorregut l'incident.

El mariner, de 43 anys, pescava en el vaixell El Villa, de 20 metres d'eslora i amb seu a Gandia (Safor). El patró s'ha adonat de l'absència del treballador cap a les 14 hores. La desaparició ha ocorregut a l'altura del cap Blanc.

En l'operació de recerca participa un helicòpter Helimer de Salvament Marítim, segons les mateixes fonts. Busquen al mariner també dos embarcacions especialitzades en faenes de recerca, una desena de vaixells de pesca de Calp i alguns de Xàbia.

Tots els mitjans marítims i aeris s'han retirat en fer-se fosc. Quinze pesquers han batut el litoral d’Altea a Calp, però sense èxit. Només han trobat les sabatilles esportives d’aquest pescador a la platja de ponent de Calp. Els serveis marítims informen que, en tornar a fer-se de dia, es reiniciarà la recerca.

També et pot interessar

stats