Sabates fabricades amb residus o café: la sostenibilitat arriba a la fira Futurmoda

El sector ofereix 410 expositors amb components del calcer i la marroquineria

La sostenibilitat és, un any més, el tema principal de Futurmoda / À Punt NTC

El mercat de la moda està en constant transformació. Les noves tendències intenten ser més sostenibles i aprofitar els recursos del nostre entorn. Així s'ha pogut comprovar en l’última edició de Futurmoda, la segona fira Internacional dels components per a sabates i bosses més important del món després de la fira Linapell a Milà.

El recinte de la Institució Firal Alacantina, situat a Elx, acull el 5 i 6 d’octubre fins a 410 expositors de tot el món amb ofertes molt variades. L’arròs, el café i altres residus de diferents productes de proximitat, cobren protagonisme en ser emprats com ingredient principal per a fabricar soles de sabates. Als estands, es poden trobar components del calcer i marroquineria, un dels principals sectors productius de la Comunitat Valenciana, que espera arribar prompte a les xifres comercials d'abans de la pandèmia.

La segona fira del sector més important d'Europa després de Linapell a Milà, espera recuperar les dades de venda i assistència del 2019. Segons les estimacions, l'alta participació inclou un 30% de visitants estrangers.

També et pot interessar

stats