S’obrin les portes de la torre San Vicent de Benicàssim

VÍDEO | S’obrin les portes de la torre San Vicent de Benicàssim
30 de novembre 2018 - 18:30

La torre de Sant Vicent de Benicàssim, a la Plana Alta, és una de les torres de guaita més importants de la costa de la Comunitat Valenciana. Després d'una remodelació interior i exterior, aquest divendres se n'han obert les portes.

El visitant pot conéixer, mitjançant la realitat virtual, la importància d'aquest monument del segle XVI construït originalment per a protegir la població dels atacs dels pirates barbarescos. La torre, que aquest divendres s'ha inaugurat oficialment, forma part d'un sistema de vigilància per a previndre els atacs dels pirates barbarescos. Es va construir al segle XVI a Benicàssim i és un monument declarat bé d'interés cultural.

La remodelació ha consistit a consolidar la façana de pedra. L'interior s'ha convertit en una sala d'interpretació on es projecta un documental sobre la història del monument. A través de la realitat virtual, es pot veure com era la torre al segle XVI. La torre de Sant Vicent organitza visites gratuïtes els pròxims dos caps de setmana, que seran de portes obertes.

També et pot interessar

stats