S’obri el termini per a participar en la remodelació de la plaça de l’Ajuntament de València

D’ací a uns mesos, només hi podrà circular el transport públic i alguns vehicles autoritzats.

Plaça de l'Ajuntament de València
Plaça de l'Ajuntament de València / Europa Press.

El veïnat de València pot participar des de hui i fins el 31 d’octubre en la pròxima remodelació de la plaça de l’Ajuntament, que quedarà tancada al trànsit privat. El consistori ha presentat aquest dimarts la pàgina web on poden deixar idees i propostes.

Sandra Gómez, vicealcaldessa de València i regidora d’Innovació Urbana, assenyala que “tenim un pla per obrir als vianants la plaça de l’Ajuntament, però volem fer-ho de la mà de tota la ciutadania, especialment del teixit econòmic, social i cultural que té una relació directa o indirecta amb la plaça”.

A més, les associacions veïnals també hi poden participar abans que es redacte el projecte definitiu. Tot i que, segons la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, el projecte té una estructura clara. “La plaça serà sostenible, feminista i inclusiva”, ha remarcat.

D’ací a uns mesos, per la plaça de l’Ajuntament només podrà circular el transport públic i alguns vehicles autoritzats. L’obra inclou els carrers dels voltants i té un pressupost de cinc milions d’euros.

També et pot interessar

stats