S'obri el termini d’admissió i matriculació d’infantil i primària per al curs 2020-2021

El procés s'obri aquest dilluns i es fa de forma telemàtica fins al 16 de juny.

Imatge de portada: Dilluns 8 s’obri el termini d’admissió i matriculació d’infantil i primària per al curs 2020-2021, fins al 16 de juny

Aquest dilluns s’obri el termini d’admissió i matriculació d’infantil i primària per al curs 2020-2021. En la resta d’etapes educatives aquest termini serà del 17 al 25 de juny.

Enguany, com a novetat, es farà de forma telemàtica a través del web telematricula.es, creat per la Conselleria d’Educació, fins al 16 de juny. D’aquesta manera, la població no haurà de desplaçar-se als centres educatius. Tanmateix, les persones que no disposen d’accés a Internet es poden desplaçar a un centre educatiu a fer el tràmit de manera presencial.

El procediment d’admissió és important per a aquelles persones que escolaritzen per primera vegada els fills i filles en aules de 2 anys gratuïtes i en Infantil de 3 anys, així com per a l’estudiantat que inicie un cicle formatiu d’FP o vulga fer primer de batxillerat. En la resta d’etapes és necessari només per al canvi a un altre centre educatiu.

Com és el procediment telemàtic?

Per a iniciar la tramitació cal obtindre la clau d’admissió en el portal anteriorment esmentat. A continuació, s’ha d’omplir la sol·licitud telemàtica d’admissió, que podrà ser modificada si cal, sempre que es faça dins del termini establit. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, els centres educatius que figuren com a primera opció enviaran un correu electrònic amb la confirmació de la sol·licitud.

Segons el calendari d’admissió, després de la publicació de les llistes provisionals, s’obri el termini de reclamacions, que també es tramita telemàticament i comprén de l’1 al 3 de juliol, per a infantil i primària, i del 15 al 17 de juliol en educació secundària i batxillerat. Per a l’alumnat d’FP bàsica el termini és del 13 al 15 de juliol, i del 20 al 22 de juliol per a cicles formatius de grau mitjà i superior.

També et pot interessar

stats