S'obri el període d'inscripció en educació infantil i primària

Fins al 17 de maig es podrà sol·licitar l'admissió en les escoles valencianes, i a partir del 30 es publicaran les llistes provisionals.

VÍDEO | S\'obri el període d\'inscripció en educació infantil i primària

Aquest dijous 9 de maig comença el termini per a sol·licitar l'admissió en els centres d'ensenyament públic d'infantil i primària de la Comunitat Valenciana. Aquest procés és el tràmit que han de seguir les famílies, bé per a incorporar els fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu valencià, o bé per a canviar-los de centre.

El calendari del procediment es pot consultar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i estableix que el període d'inscripció de l'alumnat queda obert des d'aquest mateix dijous fins al 17 de maig. 

El dia 30 de maig es publicaran les llistes provisionals dels xiquets i les xiquetes admesos. A partir d'aquesta data, s'obri un període de reclamacions que s'estendrà fins al 3 de juny. Les llistes definitives d'admissions es publicaran el 12 de juny. 

Una vegada s’haja obtingut una reserva en un lloc d'ensenyament a través d'aquest procediment, comença el període de matriculació, que en infantil i primària serà del 13 de juny al 3 de juliol. 

En Les notícies del matí, hem conegut els detalls del procés, les fites aconseguides en matèria d'educació en la passada legislatura i els objectius per a la que ara comença, amb el director general de Política Educativa, Jaume Fullana. 

També et pot interessar

stats