S'obri la inscripció a les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes

Els exàmens escrits es faran de l'1 al 22 de juny, mentre que el calendari de la part oral l'establirà cadascuna de les EOI

Escola Oficial d'Idiomes de València
Escola Oficial d'Idiomes de València / Europa Press

La Conselleria d'Educació obri aquest dilluns, a les 10:00 hores, la inscripció en les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes. Els exàmens escrits es faran de l'1 al 22 de juny, mentre que el calendari de la part oral l'establirà cadascuna de les EOI, segons la convocatòria que ha publicat la Conselleria d'Educació en el DOGV.

D'aquesta manera, la inscripció i matriculació telemàtica de l'alumnat oficial de les EOI serà entre el 21 i el 28 de febrer, mentre que l'alumnat lliure haurà de demanar torn telemàtic de matrícula per als idiomes d'anglés i valencià entre el 28 de febrer i el 3 de març.

La xarxa d'EOI del sistema educatiu valencià, que és present en 67 municipis, convoca proves unificades de certificació de coneixement de les 17 llengües que imparteix: alemany, anglés, àrab, espanyol per a estrangers, basc, finés, francés, grec, italià, japonés, neerlandés, polonés, portugués, romanés, rus, valencià i xinés.

El calendari de la realització de les proves escrites, així com la informació referent a les dates d'inscripció i matrícula telemàtica, estarà disponible en l'apartat de les proves unificades de certificació (PUC) del portal web de les escoles oficials d'idiomes.

Per a poder matricular-se en la PUC, l'alumnat lliure haurà de fer la matrícula per via telemàtica en tres passos: sol·licitar plaça, abonar la taxa corresponent, i validar la sol·licitud.

El període de matriculació telemàtica per a l'alumnat lliure de tots els idiomes, excepte anglés i valencià, serà des de les 10:00 hores del dia 21 de febrer fins a les 23:59 hores del dia 28 de febrer, sense necessitat de petició prèvia de torn.

En el cas dels idiomes anglés i valencià de tots els nivells, l'alumnat lliure haurà de fer una sol·licitud de torn de matrícula com a requisit previ a la matriculació. S'han establit huit procediments de sol·licitud de torn de matrícula d'anglés i valencià, un per cadascun dels quatre nivells dels dos idiomes.

Per a poder presentar-se a les PUC és un requisit imprescindible tindre 16 o més anys complits l'any natural en el qual se celebra la prova. Per tant, enguany poden inscriure's les persones nascudes en 2006 o en anys anteriors.

També et pot interessar

stats