S'intensifica la recerca de la jove desapareguda a Manuel

Aquest dilluns, la Guàrdia Civil tornarà a rastrejar els voltants del municipi i ho farà de nou amb l'ajuda del servei de gossos ensinistrats.

S\'intensifica la recerca de la jove desapareguda a Manuel
S'intensifica la recerca de la jove desapareguda a Manuel

La Guàrdia Civil continua buscant la jove desapareguda a Manuel després d'haver quedat amb un veí d'aquest poble de la Ribera Alta. Li diuen Marta Calvo Burón, té 25 anys  i no se sap res d'ella des del 7 de novembre. Els agents ja han escorcollat el domicili on viu la persona amb qui es va citar, que també ha desaparegut.

Aquest dilluns, la Guàrdia Civil tornarà a rastrejar els voltants del municipi i ho farà de nou amb l'ajuda del servei de gossos ensinistrats i especialitzats en buscar persones desaparegudes. Els animals ja van actuar en el registre del domicili on Marta es va citar. S'investiga si la xica, de 25 anys, ja el coneixia i no era la primera vegada que es veien. L'última pista de la xica es perd a Manuel, des d'on poc abans de les sis de la matinada del 7 de novembre va enviar un missatge a sa mare. Havia quedat amb un jove a través d'una app de contactes. 

La ubicació del telèfon la situa a la casa de Manuel que ja s'ha escorcollat, i on vivia des de feia poc un home de nacionalitat argentina a qui també es busca. El domicili està precintat. De la investigació del cas, se n'ha fet càrrec el grup d'homicidis de la Guàrdia Civil. S'estan analitzant els últims moviments de Marta i també s'interrogarà el seu entorn per a trobar més pistes que puguen conduir a localitzar-la. Ja fa 18 dies d'esta desaparició en estranyes circumstàncies.

També et pot interessar

stats