S'inicia la segona gran fase de l'Operació Setmana Santa

La segona gran fase l'Operació Setmana Santa per a les vacances de Pàsqua s'inicia hui amb molt volum de trànsit.

Imatge d'un control de la Guàrdia Civil
Imatge d'un control de la Guàrdia Civil / Julián Garrido

A partir de les tres de la vesprada de dimecres 28 de març s'ha posat en marxa la segona fase de l'Operació Setmana Santa. El tram horari més desfavorable per a circular hui és des de les 15.00 hores fins a les 9 de la nit i per les carreteres AP-7, A-7, A-3 i CV-35.

Segons la Direcció General de Trànsit, s'han instal·lat mesures d'ordenació i regulació del trànsit en les carreteres de més intensitat per a afavorir l'eixida de vehicles. A la resta de l'Estat, on més densitat viària es registra és en les eixides de Madrid per les autovies que conduïxen cap a Andalusia i cap a la Comunitat Valenciana.

 

Durant els pròxims dies, la Direcció General de Trànsit preveu 4,3 milions de desplaçaments a les carreteres valencianes. Fins dilluns 2 d'abril, més de mil efectius treballaran per a garantir la seguretat a les carreteres de la Comunitat Valenciana. El dispositiu contempla de mobilització de personal de Conservació de Carreteres, d'agents l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil i de la Unitat d'Helicòpters de la DGT.

En la primera fase es van registrar 4 milions de desplaçaments i cap accident amb víctimes mortals, xifra que esperen poder repetir en aquesta segona fase. La Direcció General de Trànsit recorda als conductors que extremen la precaució al volant, planifiquen bé el viatge incloent-hi descansos, i s'informen sobre les condicions meteorològiques. 

També et pot interessar

stats