S'incendia un vaixell mercant a Palma amb 25 tripulants que es dirigia a València

14 han sigut evacuats sense lesions rellevants i la resta col·laboren en les tasques d'extinció de l'incendi.

Dos helicòpters i tres embarcacions de salvament marítim tracten de sufocar l'incendi produït aquesta matinada
Dos helicòpters i tres embarcacions de salvament marítim tracten de sufocar l'incendi produït aquesta matinada / Salvament Marítim

Un vaixell mercant amb 25 tripulants i que es dirigia al port de València ha patit un incendi aquesta matinada quan navegava a 25 milles al sud de Mallorca, segons ha informat el Servei de Coordinació d'Emergències 112 de Balears. Dos helicòpters i tres embarcacions de Salvament Marítim, que han evacuat 14 dels tripulants, actuen per sufocar l'incendi.

Els tripulants evacuats han rebut atenció mèdica i cap d'ells té lesions rellevants, mentre que els altres 9 que continuen en el vaixell estan donant suport a les tasques d'extinció. S'ha activat el Pla Especial per Contaminació d'Aigües Marines de Balears davant de possibles abocaments tòxics del buc incendiat.

L'embarcació, que rep el nom de Gran Europa, és un vaixell de càrrega de 183 metres d'eslora, de 20 anys d'antiguitat i amb bandera italiana de la naviliera Grimaldi Lines. El vaixell de càrrega, que actualment està a unes 15 milles de Cabrera, havia salpat de Sardenya i la seua destinació era València.

També et pot interessar

stats