S'inaugura la variant entre Cullera i Favara de l'A-38

El ministre Ábalos presideix la posada en marxa d'un accés alternatiu a l'N-332 en un dels punts negres més mortífers d'Espanya.

Un viaducte, en forma d'arc metàl·lic i de noranta metres de llarg, travessa el riu Xúquer al seu pas per Cullera
Un viaducte, en forma d'arc metàl·lic i de noranta metres de llarg, travessa el riu Xúquer al seu pas per Cullera / Mitma.

El ministre de Transports, José Luis Ábalos, presideix aquest dijous la posada en servei del nou tram de l'autovia A-38 entre els municipis de Cullera i Favara, a la Ribera Baixa.

Amb l'obertura al trànsit d'aquesta variant "es posarà fi al tram de carretera de tota la xarxa viària de l'Estat –l'N-332– que pràcticament ha liderat durant els últims anys les estadístiques més negres quant al nombre de morts o ferits greus per accident", indica l'Ajuntament de Cullera.

El nou accés ajudarà així a descongestionar l'entrada nord, fins ara l'única possible en el municipi des de l'autovia, la qual cosa provocava retencions quilomètriques cada vegada que Cullera experimentava una arribada massiva de visitants. A més, evitarà que, quan es vaja amb vehicle, s'haja de creuar tota la ciutat per a accedir a les platges.

També et pot interessar

stats