S'esgoten en vint minuts les 2.800 entrades de venda en línia de la cavalcada de Reis d'Alacant

Les 3.700 cadires restants es comercialitzaran en taquilles de la plaça de bous, que ja registren les primeres cues.

Captura de pantalla de la plataforma de venda en línia de la cavalcalda de Reis d'Alacant
Captura de pantalla de la plataforma de venda en línia de la cavalcalda de Reis d'Alacant

Vint minuts han durat a la venda les 2.800 entrades per a la cavalcada de Reis d'Alacant que l'Ajuntament ha comercialitzat per Internet. Representen el 40% de les 6.500 cadires que s'ofereixen al públic per a la cercavila del pròxim 5 de gener, apunta el consistori, des d'on es recorda que el 60% restant (3.700 entrades) es ven de manera directa a les taquilles de la plaça de bous (fins al 4 de gener en horari de deu del matí a huit de la vesprada) o el mateix dia de la celebració. La notícia ha generat certa alarma entre els alacantins i les alacantines, i ha generat aquest dijous les primeres cues en taquilla.

El regidor de Festes, Manuel Jiménez, ha qualificat d’èxit la venda en línia, "perquè més de quatre-centes famílies han pogut adquirir les entrades sense haver de fer cues". Ha avançat també que, atesa la demanda, "s'estudiarà ampliar el percentatge en el contracte de l'any que ve". Jiménez ha destacat el bon funcionament de la plataforma web que en poc més d'un quart d'hora ha processat sense problemes centenars de peticions, amb huit cadires com a màxim per sol·licitud. La gestiona l'empresa Vectalia, que s’encarrega de l'organització de la desfilada en el segon any que es trau a concurs públic.

Siga com siga, a les 19:00 hores del pròxim 5 de gener començarà a la plaça dels Estels la Gran Cavalcada de Reis Mags d'Alacant, que recorrerà la via d’Alfons el Savi, la Rambla de Méndez Núñez i el carrer de Rafael Altamira, per a acabar a la plaça de l'Ajuntament.

En la cavalcada es repartiran al voltant de 100.000 regals per part dels Reis, les firmes comercials i el consistori, a més d'uns 8.000 quilos de caramels i 15.000 dolços, minitortells i xocolatines.

La corporació municipal ha augmentat el pressupost per a l'organització d'aquest esdeveniment, que ha passat de 40.000 euros a 60.000.

També et pot interessar

stats