S'esfondra part del sostre d'un supermercat a Gandia, sense ferits

La unitat canina ha revisat la zona per a descartar que persones pogueren estar atrapades sota els enderrocs

S'esfondra part del sostre d'un supermercat a Gandia Consorci Provincial de Bombers de València
S'esfondra part del sostre d'un supermercat a Gandia Consorci Provincial de Bombers de València / Consorci Provincial de Bombers de València

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han intervingut aquest divendres a Gandia, on s'ha esfondrat part del sostre d'un supermercat. Cap persona ha requerit assistència sanitària.

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 13:00 hores en un establiment situat al carrer Lector Romero. El consorci ha mobilitzat fins al lloc dels fets mitjans dels parcs de Gandia, Oliva, Alzira, comandaments i la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes (UREC), segons ha informat el cos provincial. 

A causa de la gran quantitat d'enderrocs, s'ha activat també la unitat canina de l'ONG IAE. Malgrat que el supermercat havia sigut desallotjat, els rescatadors de la UREC, juntament amb gossos de la unitat canina, han revisat la zona per a descartar que persones pogueren estar atrapades sota els enderrocs.

Paral·lelament, els bombers han treballat en el sanejament del sostre, en existir risc de caiguda de més elements. Han utilitzat per a això un vehicle d'altura i una grua de l'empresa, amb la finalitat de poder treballar des de l'exterior. Una vegada els bombers acaben aquest sanejament, es preveu que continuen actuant des de l'interior.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat una unitat del SAMU, que roman al lloc de manera preventiva. L'equip mèdic no ha realitzat fins al moment cap assistència.

Els bombers han treballat en el sanejament del sostre
Els bombers han treballat en el sanejament del sostre / Consorci Provincial de Bombers de València

També et pot interessar

stats