S’enfonsa part d'un pis del carrer de les Barques a València

La causa més probable de l'incident, que no ha deixat ferits, és una reforma a una planta baixa del carrer annex.

VÍDEO | S’enfonsa part d\'un pis del carrer de les Barques a València

Fonts policials han informat que part d'un pis s'ha enfonsant aquest divendres sobre la segona planta d'un edifici situat al número 7 del carrer de les Barques de València. En principi, segons afirmen fonts policials, sembla que no hi ha persones ferides. Al lloc del sinistre han acudit unitats de la Policia Nacional, Policia Local i bombers. 

Els fets s'han produït a primera hora d'aquest divendres i les primeres investigacions indiquen que l'enfonsament interior s'hauria degut a unes obres de reforma que s'estan realitzant en una planta baixa del carrer annex, en concret el número 5 del carrer Trànsit. Així ho ha detallat la regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, que es troba en la zona fent seguiment de les tasques de policia i bombers. 

En el transcurs de l'obra, ha explicat Menguzzato, s'hauria tocat "un pilar que no corresponia i ha caigut una biga", fet que ha provocat que part del pis de la tercera planta caiguera sobre la segona . La regidora ha assenyalat que s'han desallotjat tots els habitatges i que es pot assegurar "en un 99%" que no hi ha persones atrapades ni ferides. No obstant això, la Unitat Canina dels Bombers inspeccionarà l'interior per a comprovar-ho ja que hi ha una zona a la qual els bombers no poden accedir. 

També et pot interessar

stats