Ryanair comença a cobrar per l'equipatge de mà

D'aquesta manera, començarà a cobrar per les bosses o maletes fins a deu quilos.

Avió de l'aerolínia Ryanair
Avió de l'aerolínia Ryanair / STR (Efe)

Ryanair aplica a partir d'aquest dijous, 1 de novembre, la nova política d'equipatge de mà a la cabina. Això implicarà cobrar per les bosses o maletes fins a deu quilos, cosa que fins ara era gratuïta. Segons l’aerolínia, així esperen disminuir retards vinculats a l'embarcament.

En concret, l'aerolínia irlandesa de baix cost permetrà als passatgers dur una "xicoteta bossa personal" a bord, que podran col·locar davall del seient de davant.

Però hi haurà una excepció a aquesta mesura, i és que els passatgers que adquirisquen el bitllet com a priority també podran transportar una maleta de fins a deu quilos. D’aquesta manera, els viatgers de Ryanair que no pertanguen a la classe priority podran facturar la maleta de deu quilos per huit euros en el moment de la reserva i l'hauran de ficar en la bodega de l'avió.

Segons l'aerolínia de baix cost irlandesa, aquesta nova mesura està motivada pels retards que patien els seus avions en tramitar l'equipatge i, a més, perquè alguns clients portaven maletes d'una grandària superior a la permesa.

També et pot interessar

stats