Ryanair cancel·la la ruta Castelló-Poznan a partir d'abril

L'aerolínia ha explicat que ha pres la decisió per "raons comercials".

Ryanair cancel·la la ruta Castelló-Poznan a partir d\'abril
Ryanair cancel·la la ruta Castelló-Poznan a partir d'abril

L'aerolínia irlandesa Ryanair deixarà d'operar la ruta que uneix actualment Castelló amb la ciutat polonesa de Poznan des del mes d'abril del 2019.

Així ho ha anunciat la companyia, que ha explicat que ha pres la decisió per "raons comercials" i ha assegurat que revisen contínuament cadascuna de les 1.800 rutes que operen. Els vols entre aquestes dues ciutats van començar al novembre del 2017 amb dos vols setmanals. La supressió se suma a la de la línia que enllaçava Castelló amb Bristol, i que es va traslladar a València.

Tot i això, segons ha indicat Aerocas, Ryanair continuarà operant vols amb Londres durant tot l'any i amb Sofia (Bulgària) entre abril i el final d'octubre. L'aeroport també continuarà connectat amb Bucarest (Romania) entre mitjan juny i el final de setembre, a través de la companyia Blue Air.

A més, a aquestes rutes caldrà afegir les dues noves connexions que va anunciar l'Aeroport de Castelló amb els aeroports de Colònia (Alemanya) i Bucarest (Romania), per a enguany, que seran operades per les companyies Eurowings i Wizz Air, respectivament.

També et pot interessar

stats