Ryanair anuncia tres noves rutes d’estiu a Alacant i València en 2020

Les connexions inclouen vols Alacant-Exeter (Regne Unit), València-Kíev (Ucraïna) i València-Tolosa (França).

Un avió de Ryanair enlaira des de Colomiers, França, el passat 27 de setembre
Un avió de Ryanair enlaira des de Colomiers, França, el passat 27 de setembre / Regis Duvignau (Reuters)

L’aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair ha anunciat vint noves rutes d’estiu a Espanya per a 2020, entre elles els vols Alacant-Exeter (Regne Unit), València-Kíev (Ucraïna) i València-Tolosa (França).

L’anunci es llança poques setmanes després d’una vaga de pilots de Ryanair pel tancament de bases a Tenerife Sud, Gran Canària, Lanzarote i Girona. Segons les previsions del sindicat Sepla, suposa l’acomiadament de més de 500 empleats, inclosos 150 pilots.

Noves rutes nacionals

Les noves rutes inclouen dèsset nous serveis i tres connexions noves que uniran Màlaga amb Vitòria, Palma amb Tolosa i Saragossa amb Marràqueix. També hi haurà connexió Barcelona-Riga (Letònia), Santander-Bolonya (Itàlia), Santiago-Malta i Saragossa-Lisboa.

A més, hi haurà tres vols setmanals en les rutes Barcelona-Atenes, Màlaga-Lisboa, Màlaga-Porto, Sevilla-Lisboa, Sevilla-Londres Luton i València-Lisboa. Quatre vols setmanals es registraran en les rutes Madrid-Atenes i Sevilla-Brussel·les; cinc vols setmanals Madrid-Kíev; mentre que el Fuerteventura-Bolonya (Itàlia) tindrà una freqüència setmanal.

També et pot interessar

stats