Rubén Bolta, la millor nota de la PAU: "L'esforç s'ha vist recompensat"

Amb un 13,976 sobre 14, aquest jove de Pego es planteja fer un doble cicle en Dret i Administració i Direcció d'Empresa a la Universitat de València

Rubén Bolta González parla amb À Punt Notícies sobre la seua nota d'accés a la universitat / À Punt NTC
18 de juny 2021 - 20:13

"Sabia que les proves havien anat bé, però no com per a tindre la millor nota". Així de sorprés s'ha mostrat el jove Rubén Bolta González, un estudiant de l'IES Enric Valor de Pego que ha tret la nota més alta de la Comunitat Valenciana en les proves d'accés a la universitat.

"Tot i la polèmica, alguns com valencià m'han eixit molt bé. N'hi havia altres on mai esperava tindre bona nota" ha confessat a un equip d'À Punt notícies. Amb un 13,976 sobre 14, Rubén podrà continuar la seua formació, que serà el doble grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses de la Universitat de València. Aquesta carrera de cinc anys s'ofereix per primera vegada al campus de Tarongers i té una nota de tall d'accés de 12,378, una xifra que no suposarà un problema per a Rubén, qui s'ha quedat a tres dècimes de la perfecció per culpa de l'examen de llengua castellana, on ha obtingut un 9,7.

"L'esforç s'ha vist recompensat" ha afirmat, tot i que després de fer les proves ha reconegut que la pressió dels exàmens no era per a tant.

La nota mitjana de la prova d'accés a la universitat (PAU) ha augmentat enguany i s'ha situat en un 6,84, nota que suposa 0,183 punts més que el 2020. En el cas de les alumnes, la nota mitjana ha sigut de 6,872, i en el dels xics, de 6,798.

També et pot interessar

stats