Ronaldo, condemnat a 23 mesos de presó i una multa de 18,8 milions d'euros

El futbolista ha arribat a un pacte amb la fiscalia i ha manifestat que està "tot perfecte".

L'exjugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i la seua parella Georgina Rodríguez, a l'eixida de l'Audiència Provincial de Madrid
L'exjugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i la seua parella Georgina Rodríguez, a l'eixida de l'Audiència Provincial de Madrid / Emilio Naranjo (Efe)

El futbolista Cristiano Ronaldo ha ratificat aquest dimarts en el juí l'acord de conformitat amb la fiscalia pel qual ha sigut condemnat a 23 mesos de presó, que no complirà, i a una multa de 18,8 milions d'euros per eludir el pagament de 5,7 milions a Hisenda. "Tot perfecte", ha dit el jugador.

El davanter portugués ha reconegut els fets davant del tribunal de l'Audiència Provincial de Madrid en un juí que a penes ha durat cinc minuts, després de l'acord aconseguit entre la defensa del jugador i la fiscalia.

D'aquesta forma, Ronaldo ha acceptat una condemna de 23 mesos de presó i una multa de 18,8 milions d'euros com a autor de quatre delictes fiscals entre 2010 i 2014, quan era jugador del Real Madrid. El ministeri públic va xifrar en un primer moment en 14,7 milions d'euros el frau tributari i, després de l'acord amb Ronaldo, el va rebaixar a 5,7 milions d'euros.

Ronaldo se suma així a uns altres futbolistes com Luka Modric, Marcelo, Radamel Falcao, Angel Di Maria o Javier Mascherano, que també han incorregut en delictes contra la hisenda pública i han arribat a acords amb la fiscalia de cara a reduir possibles condemnes.

També et pot interessar

stats