Rodalia i Metrovalència reforcen serveis en el primer cap de setmana faller

Hi haurà més combois especialment en les hores centrals de dissabte i diumenge per a facilitar l'accés a les mascletaes

Renfe i Metrovalència reforcen serveis en les hores centrals del cap de setmana per a facilitar l'accés a les mascletaes
Renfe i Metrovalència reforcen serveis en les hores centrals del cap de setmana per a facilitar l'accés a les mascletaes / FGV

Els serveis de Rodalia de Renfe i Metrovalència han reforçat la circulació de combois aquest cap de setmana per a facilitar el desplaçament de les persones que acudiran a presenciar les mascletaes a la plaça de l'Ajuntament de València.

Renfe ha programat la circulació de 40 trens especials de Rodalia —vint el dissabte i vint el diumenge—, dels quals dotze corresponen a la línia C-1, entre València i Cullera; dotze a la línia C-2, entre València i Algemesí; quatre trens de la línia C-3, entre València i Bunyol; i dotze de la línia C-6, dels quals quatre circularan entre València i Almenara i huit entre València i Sagunt, ha detallat l'operadora en un comunicat.

Pel que fa a Metrovalència, es reforçarà el servei de 12:00 a 15:30 hores en les estacions més cèntriques de la xarxa i els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places i facilitar la comoditat dels usuaris que vulguen acudir a les mascletaes.

A més, les línies 1 (Bétera-Castelló), 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i 9 (Alboraia Peris Aragó-Riba-roja de Túria) tindran reforç d'unitats entre les 10:30 hores i 21:00 hores. La Línia 1 a més ampliarà el seu recorregut en diferents circulacions fins a Picassent.

Aquest dissabte a la nit també s’intensificarà el servei nocturn per a facilitar que els usuaris puguen tornar als seus domicilis una vegada finalitzada la Cavalcada del Ninot.

A la Crida, en tramvia

Per a aquest diumenge, i amb motiu de la Crida, Metrovalència ha establit que totes les unitats de tramvia de la Línia 4 circulen a la vesprada en composicions dobles per a oferir un major nombre de places. A més, en finalitzar l'acte, s'incorporarà un tramvia a la circulació entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés per al retorn dels assistents a aquest acte.

També et pot interessar

stats