Roben un caixer d'Algorfa amb un camió articulat

L'atracament es va produir passades les tres de la matinada i la policia va arribar a perseguir-los per l'AP-7

El caixer on s'ha produït el robatori / À Punt NTC

Uns veïns d'Algorfa, al Baix Segura, han gravat el robatori d'un caixer. En les imatges, cedides pel diari Información, es pot veure el mateix que van presenciar estos veïns des de sa casa.

Primer, els lladres van encastar un camió a la façana on es trobava el banc i, tot seguit, amb un braç articulat que portava este vehicle, arrancaven el caixer i se l'emportaven. Després, tres integrants més de la banda, muntats en un altre cotxe, l'han escortat i li han obert pas per la carretera. Això sí, amb la policia perseguint-los a tota velocitat i amb els llums encesos.

Segons es pot veure en les imatges captades per estos veïns, els delinqüents eren tres. Al vídeo es veu com van tapats amb passamuntanyes per a no ser identificats. L'atracament es va produir passades les tres de la matinada i la policia va arribar a perseguir-los per l'AP-7. 

La policia ha recuperat el botí i el camió, però no ha pogut capturar als autors, que després de la persecució, aconseguiren fugir. La Guàrdia Civil investiga ara els fets per a localitzar i detindre els autors. És el quint atracament d'estes característiques a la Comunitat Valenciana després dels dos assalts produïts a Xèrica, un altre a la Llosa de Ranes i un més a Favara.

També et pot interessar

stats