Ricard Camarena, entre els nou espanyols que opten al premi internacional The Best Chef

Els guardons, creats en 2015, tenen l’objectiu de visibilitzar el cuiner per damunt del restaurant.

El xef Ricard Camarena, guardonat amb el premi al Millor Cuiner Internacional 2019
El xef Ricard Camarena, guardonat amb el premi al Millor Cuiner Internacional 2019

El xef de Barx Ricard Camarena és un dels nou espanyols candidats al premi internacional The Best Chef, que es decidirà el 23 de setembre a Rotterdam (Països Baixos) després de conéixer, entre altres, les votacions dels mateixos cuiners.

Els guardons, creats en 2015 a Polònia per l'italià Cristian Gadau i l'empresa TBC MediaCorp per a visibilitzar el cuiner per damunt del restaurant, ha anunciat aquest dimarts els cent candidats per als seus premis 2020.

A banda de Camarena, entre els espanyols hi ha prestigiosos cuiners com Ángel León, Maca de Castro, Paco Morales, Óscar Ferré, Oliver Peña, Antonio Romero, Paco Roncero i Aitor Zabala.

Premi Nacional de Gastronomia de 2019

El cuiner valencià va guanyar l’any passat el Premi Nacional de Gastronomia. Componen aquest “univers Camarena” el Canalla Bistro, amb restaurants a València i Madrid; el Central Bar, la barra amb producte quilòmetre zero que té al Mercat Central de València; Habitual, l'espai per a esdeveniments a l'emblemàtic Mercat de Colom; i el Ricard Camarena Lab, que és el centre d'R D i aula de formació gastronòmica on fan cursos.

La seua aposta pel sabor, el producte i el bon servei ha portat el barxer a guanyar dues vegades l'Estrela Michelin i revalidar els tres Sols Repsol.

També et pot interessar

stats