Ricard Camarena, primer cuiner amb dues estreles Michelin a la ciutat de València

VÍDEO | Ricard Camarena, primer cuiner amb dues estreles Michelin a la ciutat de València
22 de novembre 2018 - 19:05

La Guia Michelin han reconegut enguany el xef valencià Ricard Camarena amb la seua segona estrela. D’aquesta manera, esdevé el primer cuiner amb dos guardons a la ciutat de València. En arribar de Lisboa, el primer que ha fet és encendre els fogons.

Amb una cuina de concepte, treballant amb estima el bon producte. Ho ha fet sempre des que començà al restaurant de la piscina del seu poble, Barx. A Gandia, a l'Arrop, on va obtindre la primera estrela i amb el seu desembarcament posterior a València. Una trajectòria que l'ha marcat.

I maduresa per a seguir endavant amb els seus quatre espais a València i un cinqué a Madrid.

A més, Camarena ens porta a les nostres cases l'alta cuina valenciana al programa d'À Punt 'Cuiners i Cuineres'. 

També et pot interessar