Ribó deixa clar que la data de celebració de les Falles depén de Sanitat

El mes de maig es mantindrà una reunió amb el món faller per a estudiar les possibilitats de celebrar aquestes festes durant el segon semestre de l'any

Falleres, en una imatge d'arxiu
Falleres, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha deixat clar aquest dilluns que la celebració de les Falles de 2021 tindrà lloc quan la Conselleria de Sanitat Universal els en done la "possibilitat" i s'arribe a un acord amb el món faller. Ribó s'ha manifestat així davant de les preguntes dels periodistes sobre la pròxima reunió amb les autoritats sanitàries, prevista per al mes de maig i en la qual haurien d'estudiar les possibilitats de la celebració d'aquestes festes durant el segon semestre de l'any.

Ribó ha defés també que no hi ha comparació possible amb la situació de Navarra, que ha anunciat que enguany tampoc celebrarà els Santfermins. "Entenc la situació de Navarra, però en aquests moments no és comparable", ha defés l'alcalde de València davant les dades epidemiològiques de la Comunitat Valenciana. A més, ha afegit que amb el moment de vacunació intensiva actual, les "oscil·lacions d'infeccions poden frenar-se" a causa de l'augment de persones vacunades.

És per això que l'alcalde ha previst que les Falles se celebraran "donada la possibilitat per part de Sanitat" i acordant aquesta celebració amb el sector faller. "És el que hem dit i és el que continuarem dient", ha conclòs.

També et pot interessar

stats