La Ribera, la Safor i la Marina Alta, en preemergència per pluges fortes i granís dilluns

La comarca dels Ports també està en risc per tempestes la vesprada d'aquest diumenge

Avisos per tempestes per al dilluns 26 de juliol
Avisos per tempestes per al dilluns 26 de juliol

Després d'un dissabte amb temperatures màximes de fins a 42 graus, les tempestes arriben a la Comunitat Valenciana. Aquest diumenge s'esperen pluges de més de 20 litres per metre quadrat en una hora en l'interior nord, previstes entre les 15 i les 21 hores.

La comarca dels Ports serà la principal afectada per l'avís que s'ha activat aquest diumenge per risc de pluges intenses i granís, que també es podrien escampar a les zones limítrofes.

Segons la darrera actualització de l'Aemet, demà dilluns tot el territori valencià podria registrar tempestes i granís. Pel que fa al risc important per aquests fenòmens meteorològics adversos, es concentra en les comarques de la Ribera, la Safor i la Marina Alta. Aquest nivell d'alerta implica una previsió de més de 40 litres per metre quadrat en una hora i ha fet que el servei d'emergències de la Generalitat active la preemergència.

L'112 ha demanat a la població que extreme les precaucions a la carretera en les zones que podrien estar afectades per les tempestes i el granís.

També et pot interessar

stats