Riba-roja prohibeix el bany al Túria davant de l'afluència "massiva" de visitants

Segons l'Ajuntament, la massificació genera problemes per a complir les mesures de seguretat.

El Túria al pas per Riba-roja
El Túria al pas per Riba-roja / Ajuntament de Riba-roja de Túria

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha dictat una resolució que prohibeix prendre el bany al Túria des d'aquest dissabte, com a mesura principal per a evitar contagis de coronavirus per l'afluència "massiva" de visitants que s'ha detectat durant els últims dies. El consistori ha fet una crida perquè, qui vaja a refrescar-se al riu, prenga "les precaucions sanitàries adequades".

La mesura adoptada segueix les recomanacions de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i del Ministeri de Sanitat, que desaconsellen el bany en zones d'escàs cabal, amb l'objectiu de previndre contagis de Covid-19 i "davant de la dificultat d'assegurar el compliment total de les mesures preventives que han establit les autoritats sanitàries", ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

A més, en els últims dies s'ha generat un increment "molt important" en el nombre de banyistes a conseqüència de prohibir el bany en municipis de la contornada, per on també transcorre el Túria, cosa que ha generat "problemes en el compliment de les mesures de seguretat i distància social", segons l'alcalde en funcions de Riba-roja de Túria i regidor d'Hisenda, José Ángel Hernández.

També et pot interessar

stats